Dinamitzadors digitals: loading, please wait!

A finals del mes passat es va dur a terme la sessió informativa per accedir al Pla d'ocupació de Dinamització digital. Ben aviat, 5 joves experts començaran a treballar per a l'Ajuntament desenvolupant tasques relacionades amb les TIC, tecnologies de la informació i la comunicació.


Com amb la resta de programes de plans d'ocupació del Projecte Treball als Barris, aquest pla està compost per una part formativa prèvia a la incorporació laboral, és a dir, aquests cinc joves estan rebent durant aquests dies una formació intensiva que complementa els seus coneixements. Aquesta formació els permetrà emmotllar-se millor al seu lloc de feina per tal de dur a terme els projectes que se'ls encomanarà i que hauran de desenvolupar al llarg dels pròxims 6 mesos. Els tres mòduls dels què consta la formació de 40 hores són:
  • Alfabetització digital: què és, què afavoreix, tendències, etc.;
  • Planificació de tallers d'alfabetització i dinamització digital: objectius, metodologia, orientació, participació, etc.;
  • Administració i gestió del centre.


A més dels coneixements que assoliran amb aquests tres mòduls, aquests dies els servirà també per conèixer els espais de treball i tenir una primera presa de contacte amb els diversos equips de treball.

També a la xarxa, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris