Posa nota a Fem Barri: les enquestadores surten al carrer!

Durant aquesta setmana haureu pogut reconèixer unes figures que volten per Can Calders i La Salut uniformades amb una armilla groga i "armades" amb carpeta, enquestes i una inmillorable predisposició. Es tracta de les nostres companyes del Pla d'ocupació d'auxiliars d'informació, les enquestadores de Fem Barri.


Durant les properes setmanes aquestes enquestadores desenvoluparan una tasca molt necessària, i alhora de les més demandades pels ciutadans a l'Ajuntament: conèixer de primera mà l'opinió, les percepcions i les valoracions dels veïns i veïnes de Can Calders i La Salut. Així, mitjançant un breu qüestionari de dos minuts s'aborden temes relacionats amb el projecte Fem Barri: des de la reurbanització de carrers fins a la percepció respecte a l'atur, passant per la millora (o no) de la qualitat de vida en general als barris, etc.Què es farà amb els resultats? Quelcom bàsic: saber en quina mesura ha incidit el projecte Fem Barri en la millora de Can Calders i La Salut en aquests 8 anys de vida. Des de la seva gènesi a inicis d'un llunyà 2006 fins a finals d'aquest any, l'objectiu principal del Projecte sempre ha estat el d'assolir una millora integral als barris a tots els nivells: social, econòmic, urbanístic.

La resposta a si ho hem aconseguit o no, i en quin grau, la teniu vosaltres: a partir d'aquí, només us queda adreçar-vos a les nostres enquestadores, i "posar-nos nota".

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris