Solidaritat als barris

La Creu Roja de Sant Feliu i l'Ajuntament arrenquen avui la segona campanya local de recollida d'aliments amb la que s'espera aconseguir aproximadament 3.000 kg d'aliments per repartir-los entre les famílies més necessitades de la ciutat a través dels Serveis socials municipals.


La primera d'aquestes campanyes va tenir lloc entre el desembre i el gener passat. Sota el lema "Junts davant les necessitats", tindrem fins al pròxim dissabte 14 de juny per apropar-nos a qualsevol dels punts de recollida i col·laborar amb la causa. Com ja sabeu, el tipus d'aliments que es recomana donar són els de llarga durada, és a dir, productes que triguen molt a fer-se malbé com ara llegums, pasta, l'arròs, oli, llaunes de paté, pastilles de brou, tomàquet, tonyina, cereals, sucre, galetes o farina. Els punts de recollida són:
  • Creu Roja de Sant Feliu: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.


  • (C/Ramón i Cajal, 49) Ver mapa más grande

  • Biblioteca Montserrat Roig: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h.


  • (C/ Verge de Montserrat, 1-3) Ver mapa más grande

  • Parc de bombers: 24 hores.


  • (C/Mataró, 1-3) Ver mapa más grande
De ben segur, aquesta campanya puntual motivarà a molta gent a donar un cop de mà a veïnes i veïns amb necessitats d'ajuda molt urgents. Qualsevol donació, per petita que sigui ja és una gran ajuda, però tot i així, si no arribeu a temps de col·laborar o encara que us agradaria participar no us ho podeu permetre, teniu en compte que des de fa molts anys a la Salut es troba el Banc d'aliments on voluntaris que pertanyen als barris s'encarreguen de cercar i recollir aliments regularment. El Banc d'aliments depèn de Cáritas i es troba al costat de la Parròquia de Sant Joan Baptista. La seva ubicació és la següent:


(C/Sagrament, 12 ) Ver mapa más grande

Recordeu també que des de setembre de 2011, Cáritas Parroquial també té ubicat el seu rober social al barri de Can Calders (c/Riera de la Salut, 30 A, tocant l'Oficina de Fem Barri) on recull roba i sabates de segona mà per mitjà del contenidor taronja que es troba al costat del local o bé entregant-ho en mà els dimarts i dijous de 17:30 h a 20:30 h.


Tant el Banc d'aliments com la iniciativa de la campanya de recollida d'aliments "Junts davant la necessitat", són recursos que es regulen per mitjà de Serveis Socials. En el cas que us trobeu en situació de necessitat o detecteu que algú ho pugui estar, serveis socials es troba a l'edifici de Can Ricard, al costat de l'ajuntament. És allà a on us podran informar i orientar correctament del procediment a seguir.

Entre tots i totes fem front a la necessitat. Entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris