Vídeo book del Loewe, tercer premi al Segon Concurs de Joves Talents!

Estem segur de què molts de vosaltres encara recordareu l'actuació que va deixar bocabadats a molts dels assistents del Concurs de Joves Talents 2013 i per la que en Loewe es va emportar el tercer guardó en aquella segona edició.


Aquest tercer premi duia com a premi la gravació, edició i producció d'un vídeo promocional a banda del reconeixement públic de l'artista en qüestió. Per sobre d'aquestes línies trobareu la foto del moment immortalitzat en què el productor de Blackout Producciones (empresa radicada al barri de La Salut) feia entrega d'aquest vídeo al Loewe.

Com a organitzadors del Concurs de joves Talents 2013, Fem Barri es complau de presentar-vos, a totes i tots, aquesta peça audiovisual en que podreu conèixer de més a prop a en Loewe i la seva iniciativa, la Companyia de dansa urbana Blackout, els seus integrants, valors, premis, projectes... Sense més dilació, aquí teniu el vídeo del Loewe:


En Loewe Dionela és santfeliuenc d'origen filipí. Fundador, director, professor de ball i coreògraf de la Blackout dance company que es divideix en diversos grups (BlackFoot, Black-school, Blackout Junior...) i estan coordinats per diferents professors. Després de la seva participació en la segona edició del Concurs de Joves talents en Loewe i la seva companyia continua la seva trajectòria professional educativa i competitiva participant en concursos en l'àmbit local, estatal i internacional.


Des de Fem Barri desitgem el millor a en Loewe i la seva Companyia, i esperem que el nostre hagi estat un granet de sorra en la trajectòria d'èxits que, estem segurs, els hi espera.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris