Okupa la Nit IV: La nit és jove!

Demà divendres 4 de juny, de les 19:00h fins a les 2:00h de la matinada els joves tenim una cita a laplaça del Casal de Joves: la 4a edició de l'Okupa la Nit! Com ja sabeu, aquest esdeveniment ens proposa tot un seguit d'accions expressament per i per a gent jove, com activitats esportives, música o ball, entre d'altres.


Les propostes són moltes i variades: des de participar en una masterclass de body combat fins a conduir un kart, gaudir d'intenses partides de tennis taula o practicar esports en un entorn saludable com bàsquet, futbol o voleibol. Peró no nomes farem activitats esportives, també s'inclou una sessió de curtmetratges a la Sala Ibèria de la mà de l'entitat Pistoleros de Edison.A més de totes aquestes activitats,també podeu gaudir d'una actuació de ball a la plaça del Casal Jove, a càrrec de la Companyia Beginners. A més a més podreu participar en activitats més dinàmiques com ara una que tracta de jocs científics o un altre de cuina per aprendre a fer granitzats i batuts per aquest estiu. De fet, els encarregats de dinamitzar aquestes activitats en concret són uns "vells" coneguts de Fem Barri, ex-integrants de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural: Dinamiteixon!!!!

En aquesta quarta edició s'ha inclós una activitat innovadora: la realització d'un Holi Festival per acomiadar-nos de la nit. Aquest és el nom d'una antiga festa hindú ja coneguda a totes les localitats, que consisteix a llançar pols i aigua de colors en clau festiva. Per tal de què sigui tot un èxit, es demana als assistents que vinguin amb roba de color blanc.

Si recordeu, l'ajuntament va impulsar l'Okupa la Nit el juliol de 2013 amb l'objectiu d'oferir una jornada d'oci a les nits per als més joves on l'eix centrar fos la pràctica esportiva, el ball, la música i la formació. Les dues primeres edicions les van dinamitzar els animadors de la Casa d'Oficis de Treball als Barris. Tot i que aquest any no s'ha renovat aquest programa de formació i treball, el Departament de Joventut ha aconseguit portar endavant la iniciativa al 2014, per la qual cosa els felicitem especialment.

Treballant amb iniciatives per a joves, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris