Okupa la nit IV: recull fotogràfic

El passat divendres, al Casal dels joves, va tenir lloc la IV edició de l'Okupa la nit!, amb una gran participació dels joves de la ciutat.

Les activitats van començar a les 19h amb la projecció de curtmetratges, "También tenemos sentimientos", ultima producció de l'entitat santfeliuenca Pistoleros de Edison a la sala Ibèria.

A partir de les 21h ens traslladàvem a la plaça del Casal dels Joves, on vam poder gaudir, a càrrec de la companyia Beginners, d'una molt animada mostra de ball.


A les 23h va a ser el torn de Dinamiteixon,  que va dinamitzar la vetllada amb activitats com l'elaboració de batuts i granissats o jocs científics amb aigua.
Els joves també van poder gaudir d'activitats esportives: una masterclass de body combat a càrrec del Complex municipal de piscinesfutbol, voleibol, kars...


Ja per finalitzar, es va realitzar a la mateixa plaça del Casal dels joves un Holi Festival, un bany de color per tal d'acomiadar una quarta edició de l'Okupa la nit que va deixar grans moments, com es pot apreciar a la  següent galeria d'imatges:


Participant amb els joves, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris