T'ajudem a trobar feina! Sessió informativa per accedir al Curs de Dependent/a Polivalent

Vols millorar les teves possibilitats de trobar feina i ampliar els teus horitzonts professionals? Des de Fem Barri oferim aquesta possibilitat a través d'una nova sortida professional. Mitjançant el Programa Treball als Barris estem preparant l'inici de la formació ocupacional de Dependent/a Polivalent, un curs de 350 hores que combina teoria i, molt important, pràctiques en empreses reals.


Aquest curs és una de les accions que estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu. Per tant, és una formació totalment gratuïta (100% subvencionada pel SOC), adreçada a persones a l'atur, però només hi ha 15 places. Per tant, els interessats i interessades tenen una cita el pròxim dilluns 14 de Juliol, a les 9:30 h a l'oficina Fem Barri, on tindrà lloc la sessió informativa per accedir al procés de selecció del Curs Dependent/a Polivalent. En aquesta sessió s'explicaran totes les dades relatives com ara el perfil professional, el programa formatiu, horaris, sortides laborals, etc.

La cita:
Sessió informativa per accedir al Curs de Dependent/a Polivalent.
Dia: Dilluns 14 de Juliol.
Hora: 9:30 h
Lloc: Oficina Fem Barri - Riera de la Salut, 30 B

Per a més informació, podeu apropar-vos a l'Oficina de Fem Barri en horari de Club de Feina, o bé posant-vos en contacte amb nosaltres a través de diferents vies:

Correu electrònic: cancalders-lasalut@santfeliu.cat
Facebook: www.facebook.com/cancalderslasalut
Twitter: @fembarristfeliu
Telèfon: 93 666 27 92

Tot fomentant la formació i la inserció, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris