Videobook de Ginger Up, primer premi al Segon Concurs de Joves Talents!

Fa gairebé un mes que us vam posar la mel als llavis amb uns sneak peek del vídeo més esperat de la temporada: el vídeo book de Ginger up, el grup de ball que es va endur el primer premi a la segona edició del Concurs de Joves Talents de Sant Feliu!


A banda de l'ovació del públic i el reconeixement del jurat,  aquest primer premi els ha ofert l'oportunitat de realitzar un vídeo book promocional i professional fet a mida. Sobre aquestes línies podeu veure el productor de Blackout Producciones (empresa radicada al barri de La Salut) molt ben acompanyat per les noies del grup en el moment que feia entrega de l'esmentat audiovisual.

Com a organitzadors del Concurs de joves Talents 2013, Fem Barri es complau en presentar-vos a totes i a tots aquest videoclip, tot un tour de force que ha exigit molt tant als realitzadors com als Ginger Up, atesos els constants canvis de localització, vestuari o coreografies que han volgut incloure. 
.

El grup de ball Ginger Up és una formació santfeliuenca. Els seus components són la Belén, la Natalia, la Sue i l'Adrian, un grup d'amics que feia molt de temps que ballaven per separat però que al novembre de 2009 van juntar-se en aquesta formació. Actualment assagen a la Unió Coral.


Tenint en compte la seva motivació i esforç, des de Fem Barri els desitgem el millor als Ginger Up, i esperem que en la trajectòria d'èxits que de ben segur aconseguiran recordin amb afecte el nostre petit granet de sorra.

Tot apostant pels joves talents, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris