Presentació del Curs de dependent polivalent

Un cop finalitzats amb èxit els dos cursos de formació ocupacional del primer semestre, avui hem presentat a l'Oficina Fem Barri la darrera formació amb pràctiques en empreses adreçada a persones a l'atur dels nostres barris: el Curs de dependent polivalent, de 330 hores.


En la sessió d'avui hem convocat els 15 participants per informar-los sobre com es desenvoluparan els propers tres mesos, en que treballarem (especialment ells) plegats per millorar la seva qualificació professional i, en la mesura del possible, que trobin feina. L'adquisició de coneixements, habilitats i competències s'articularà a dos nivells: de manera teòrica a Mercabarna, i a través d'una part de pràctiques en empreses. A més els participants obtindran la titulació en manipulació d'aliments i el certificat de Mercabarna de Fruiteria i Xarcuteria.


Aquest curs es realitza dins el Dispositiu d'Inserció de Treball als Barris, dispositiu que contempla més formacions per ajudar i orientar a tots aquells veïns i veïnes de Can Calders i La Salut en la seva recerca de feina durant aquest darrer trimestre: Taller d'iniciació a Internet, Taller de tràmits digitals, Twitter per a la recerca de feina, o el curs de Carnets professionals (carretoner, manipulació d'aliments i targeta de la construcció).

Totes les formacions són accions subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu, i per tant són gratuïtes i estan subvencionades al 100%, però les places són limitades. Si esteu interessats i interessades en participar-hi, podeu informar-vos i fer les inscripcions a l'Oficina de Fem Barri, o trucant al telèfon 93 666 27 92.

Ara sí, encetant la recta final, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris