Festes de la tardor!

Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa de Tardor, que concentrarà el gruix de les activitats del dijous 9 al diumenge 12 d'octubre. Música, màgia, actuacions castelleres i l'assaig del seguici són alguns dels actes programats per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor.
El divendres 3, a les 22.30 h, el teatre del Centre Parroquial acull l'actuació del popular Mag Lari, que presenta l'espectacle "La màgia del Mag Lari".

El dissabte 4, a les 11.30 h, s'inicia la tabalada amb motiu del 30è aniversari de la Garsa. Una hora més tard, el Mag Ritxi sorprendrà amb els seus trucs a la sala Ibèria. Ja a la tarda, tindrà lloc el Concurs de dibuix infantil "L'imaginari i les colles de Sant Feliu de Llobregat", que es farà a la plaça Lluís Companys. En aquesta mateixa plaça es durà a terme a partir de les 18.30 h el tradicional assaig del seguici. Ja al vespre, el Centre Parroquial ofereix una proposta d'entreteniment amb el Manólogo "Reíros los unos a los otros", de Manuel Abadía.

El diumenge 5, de 10 a 15 h, la plaça de la Vila s'omplirà de parades amb motiu de la celebració del ForaStocks, el mercat al carrer organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu. Prop de 50 comerços posaran a la venda tot tipus de productes d'oportunitat per posar fi a la temporada de rebaixes d'estiu.

El mateix diumenge, a les 12 h, s'inaugura el nou Centre Cívic Les Tovalloles, a la riera de la Salut. A la mateixa hora, la Companyia Òpera Prima presenta el seu musical "Nyam! Un tastet d'òpera" al Centre Parroquial, en el marc del 32è Cicle d'Espectacles Familiars de la Xarxa. Un altre dels plats forts de la jornada serà la Diada Castellera de Sant Rarimi, on els castellers de Sant Feliu i els de Mollet del Vallès faran una exhibició castellera a la plaça de la Vila, a partir de les 12.30 h.

Comentaris