Continuem un any més Treball als Barris!

Com ja vam anunciar per mitjà dels nostres canals de difusió (pàgina de fan de Facebook i Twitter), hem rebut la millor de les notícies com a barri, com a ciutat i, per què no dir-ho, com a treballadors: el SOC ens acaba de renovar durant un any més el programa Treball als Barris a l'Ajuntament de Sant Feliu!
Entre les línies aprovades hi consten les diferents accions de l'exitós Dispositiu d'Inserció  que inclou formació, orientació, seguiment... tres Plans d'Ocupació o la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural! Tot això a més de la continuïtat del personal tècnic que (permeteu-nos l'autobombo) encetem aquest nou any amb més ganes, més empenta i més vocació de servei que mai!

Foto: CONTINUEM UN ANY MÉS AMB TREBALL ALS BARRIS!

Hem rebut la millor de les notícies com a barri, com a ciutat i, per què no dir-ho, com a treballadors: el SOC ens acaba de renovar durant un any més el programa Treball als Barris a l' Ajuntament-SantFeliudeLlobregat! 

Entre les línies aprovades hi consten les diferents accions de l'exitós Dispositiu d'Inserció (formació, orientació, seguiment...), tres plans d'ocupació o la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural! Tot això a més de la continuïtat del personal tècnic que (permeteu-nos l'autobombo) encetem aquest nou any amb més ganes, més empenta i més vocació de servei que mai!

També al 2015, entre tots i totes Fem Barri!

Aprofitem aquesta gran noticia per anunciar que, emmarcat en aquesta nova etapa, aquest divendres convoquem a gent jove d'entre 18 i 24 anys  a què s'apropin a l'Oficina de 12:30 h. a 14:00 h. per informar-se i apuntar-se al procés de selecció de les 8 persones que formaran part de la nova Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural, Esportiva i de Turisme.

Per a aquells que no tinguin molt clar que és la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural, us recordem que és un programa formatiu i ocupacional sis mesos on les persones participants rebran formació en l'especialitat de Monitor d'activitats del lleure, i aprendran tot un seguit de competències tècniques i professionals relacionades amb el món de l'animació i el turisme i un segon semestre on estaran contractades per l'Ajuntament de Sant Feliu, treballant per ampliar l'oferta sociocultural adreçada a tot tipus de col·lectius tant als barris de Can Calders i La Salut com a la resta del municipi. Els requisits per poder ser una de les 8 persones que integraran aquest equip són el ser jove d'entre 16 i 24 anys i trobar-se en situació d'atur.Aquesta serà la 4ª edició d'aquest projecte que han dut a terme iniciatives tan destacables i ben acollides per la ciutadania com ara les FlashMob en contra de la violència de gènere on els animadors socioculturals van preparar la coreografia i dirigir a les persones que van assistir a les diverses convocatòries; també els recordareu organitzant i dinamitzant activitats per als infants en el marc de la iniciativa jocs al carrer i que molts de vosaltres trobàveu a faltar. També són responsables d'organitzar les dues edicions del Concurs de Joves talents.

Recordeu: 
demà divendres 19 de desembre
de 12:30 h a 14:00 h
a l'Oficina de Fem Barri
Sessió informativa i inscripcions al procés de selecció de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural, Esportiva i de Turisme.Entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris