Baixa l'atur a Sant Feliu i als barris!

Si seguiu assíduament els nostres canals de comunicació, el Facebook i el Twitter, sabreu que publiquem noticies, breus però de rigorosa actualitat, dels barris. Avui en concret, la noticia és que ha baixat l'atur respecte al mes passat!


Tot i que la xifra és més moderada que en mesos anteriors, 9 persones més han trobat feina respecte al mes de desembre. Això ja és prou bona noticia però, si atenem a les xifres de fa exactament un any, es tracta d'un total de 518 persones de diferència, més de mig miler de presones que es troben en actiu! Tot i així, la taxa d'atur a Sant Feliu és d'un 14,72% (3.198 persones, podeu consultar les dades aquí) i, com a la resta de municipis, trobar feina és una tasca feixuga.


La tasca de buscar feina és esgotadora i pot repercutir en una baixada d'ànims quan el període d'inactivitat s'allarga. Nombrosos estudis indiquen que dur a terme activitats ajuden a mantenir un bon estat físic i mental. Tenint present que tant el mercat, com els llocs de feina i els requisits que es demanen s'estant amollant al nou panorama laboral, la formació és un recurs fonamental. Des de Treball als barris, el projecte que engloba l'Oficina de Fem Barri, posem el nostre petit granet de sorra per tal d'afavorir la inserció laboral a les persones que cerquen feina activament oferint els cursos i formacions que tot seguit us indiquem:
  • Curs de 135 hores d'anglès bàsic per al sector de logística.
  • Curs de 60 hores per obtenir el Carnet de Carretoner + Targeta Profesional de la Construcció (TPC) + Manipulació d'aliments.
  • Curs de 135 hores d'anglès bàsic per al sector d'atenció al client.
  • Curs de 200 hores de cambrer/a de bar-cafeteria.
  • Curs de 200 hores de cambrer/a de pisos.
  • Curs de 200 hores de dependent/a.

A banda dels cursos, recordeu que Treball als barris també ofereix tallers formatius per a la recerca de feina i en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, a més a més de tres Plans d'Ocupació:
  • Promoció de l'autonomia personal (6 mesos).
  • Infraestructures  de telecomunicacions (6 mesos).
  • Dinamització digital (6 mesos).
Per a més informació, recordeu que us podeu apropar per l'Oficina (riera de la Salut 30-B) els dimarts i divendres en horari del Club de Feina, és a dir, de 9.30 h a 11.30 h.

Fomentant el Treball als barris, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris