Dia d'Andalusia 2015

Novament, les associacions i entitats culturals andaluses del municipi col·laboren amb l'Ajuntament per dur a terme activitats que commemorin el 28 de febrer, Dia d'Andalusia. Amb uns barris com Can Calders i La Salut, que tenen en gran part una població d'origen andalús, ens enorgulleix presentar-vos el programa d'aquesta celebració que comença avui mateix i s'allargarà fins al diumenge 1 de març.

L'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu, el Centro cultural Andaluz Virgen del Rocío, la Peña Bética i la Peña Cultural Recreativa Luís de Córdobacol·laboren amb l'Ajuntament per apropar aquesta festivitat a tota la ciutadania amb les activitats que tot seguit un indiquem:

Divendres 27:
  • La sala d’exposicions del Palau Falguera acull, a les 20 h, la inauguració de l’exposició commemorativa del Dia d’Andalusia: Pintures de Juan del Rosal Hernández.
Dissabte 28:
  • Al saló dels Àustries del Palau Falguera podrem tastar, a les 20 h, el 'Vi en honor del Dia d’Andalusia' ofert per les entitats andaluses de Sant Feliu de Llobregat.
  • L'auditori del Palau Falguera gaudirem, a partir de les 22.30, del concert amb la xirigota de la Peña Bètica “Los Superhéroes”, el Coro Rociero Rosas de Sant Feliu de l’Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu i el grup amenc De Otro Modo.
Diumenge 1:
  • La plaça Lluis Companys aglutinarà, a partir de les 11 h, el Festival Folklòric Andalús, amb la participació dels quadres i “cantaors” de les entitats organitzadores a més de l'entitat convidada, La Garsa Timbalers.
  • I com a atraca final, a la mateixa plaça, a partir de les 13 h, un aperitiu popular.

Us recordem que per assistir als concerts de l'auditori cal comprar entrada: ho podeu fer de forma anticipada a les seus de les entitats organitzadores i a la taquilla de l’Auditori una hora abans del concert.

fent germanor, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris