Els Animadors socioculturals fan escalfaments per a la II Cursa de la Dona de Sant Feliu!

Amb motiu del 8 de març, dia internacional de les dones, Sant Feliu acull un seguit d'activitats entre les quals es troba la II Cursa de la Dona, i el nostre equip d'Animadors/es Socioculturals ja estan fent escalfaments per col·laborar-hi!


El pròxim dissabte 7 de març a les 11 h, tindrà lloc la segona edició de la Cursa de la Dona de Sant Feliu. Aquesta cursa té un recorregut de 5 km que arrenca i acaba a la plaça del Vuit de març, però no es tracta d'una competició sinó d'una activitat per convidar a la ciutadania a participar-hi. Organitzada per l'Ajuntament, compta amb la col·laboració del Consell Municipal de Dones i porta el lema 'Dones en lluita, més feminisme, més justícia'. La Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural de Treball als barris, participarà en aquesta cursa realitzant una activitat complementària que consistirà en dinamitzar, mitjançant tècniques de clown, a les persones participants en determinats punts, o checkpoints, del recorregut. Per tal de participar-hi, cal emplenar la inscripció al web de l'Ajuntament abans del dimecres 4 de març. Recordem que és una activitat totalment gratuïta.


Sant Feliu acollirà actes diversos per commemorar aquest dia i que tindran lloc des del dimarts 3 fins al dijous 19. L'agenda contempla diversos actes culturals, tertúlies, activitats esportives i, fins i tot, una flashmob organitzada pel grup d'animació Dinamiteixon, dels que ja us hem parlat anteriorment. Per tal que no us perdeu cap activitat, aquí us deixem el programa:


Activitat: II Cursa de la Dona.
Data i hora: dissabte 7 de març, 11 h.
Lloc: plaça del Vuit de Març.
Requisits: inscripció al web de l'Ajuntament abans del 4 de març.

Comentaris