Luisa Elena Gámez i Rubén González: la parella d'artistes inaugura exposició!

Com ja sabeu, l'Oficina de Fem Barri som aficionats i apassionats de les històries dels nostres barris. No només ens agrada conèixer-les, sinó que també presenciar-les i, evidentment, fer-vos partícips tot fent difusió per mitjà dels nostres canals. Aprofitem l'avinentesa per treure-li el pols a la secció Gent del barri amb motiu de la inauguració de l'exposició 'Mites i Espais', avui divendres de 20 h a 21 h., a l'aula de Cultura de l'Ateneu. Aquesta és una exposició conjunta del matrimoni d'artistes del barri de la Salut, la Luisa Elena Gámez i el Rubén González.


A partir d'avui divendres i fins al dia 27, podreu visitar aquesta mostra que inclou una trentena d'obres pictòriques d'oli sobre tela i tècnica mixta. Mites i Espais és la segona exposició conjunta d'aquest matrimoni, dues figures reconegudes del panorama artístic de la ciutat: el Rubén va ser president del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de 2003 fins a 2012 i la Luisa Elena va agafar el relleu de la presidència de l'associació artística des de llavors. 


La Luisa Elena és dissenyadora web i veïna de tota la vida, més concretament, de la plaça de la Salut. És filla d'una altra artista dels barris, la Mª Cristina Rancaño i des de ben petita va mostrar interàs i demostrar dots per a les arts plàstiques. Tant és així que va cursar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i és llicenciada amb l'especialitat de Pintura. Precisament va ser a la Facultat a on va conèixer al Rubén, també llicenciat en Belles Arts i especialitat en Escultura. Ell és professor de dibuix i té molt interès pel món del còmic i els mass media. De fet, imparteix conferències d'aquests dos temes. Tots dos són membres del Seminari Permanent de Plàstica de la UB i comparteixen interessos tant per l'art, la literatura, l'educació i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.


Mites i Espais està inclosa al programa estable d'exposicions sota el nom d'Arteneu, una nova proposta de difusió artística a la ciutat organitzada per l'Ateneu Santfeliuenc i el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. Aquesta iniciativa que engloba exposicions col·lectives i individuals i de disciplines dispars, té l'objectiu d'apropar la creació artística, tant pròpia com de la comarca, a la ciutadania.


Des de l'Oficina, us convidem i animem a visitar l'exposició:
Lloc: aula de cultura de l'Ateneu (C/Vidal i Ribas, 25)
Inauguració: divendres 20 de febrer de 20 h. a 21h.
Horari: de dilluns a divendres de 18 a 21 h.

Amb uns barris plens de persones, personatges i personalitats, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris