Visita el nou tauler d'ofertes de treball al Club de Feina!

El Club de feina és una franja horària i un espai reservat a l'Oficina de Treball als barris per atendre a la ciutadania i cobrir diverses necessitats de l'àmbit de la inserció laboral i la formació ocupacional.


Per una banda, les nostres tècniques en inserció laboral, la Montse i la Maria, atenen de forma personalitzada a les persones que s'apropen a demanar informació i les orienten per tal d'optimitzar els esforços i millorar les possibilitats de trobar feina. Les ofertes formatives que des de l'oficina s'ofereixen, són cursos i tallers que responen a les necessitats dels perfils laborals que amb més freqüència es troben als barris.


Per una altra banda, l'espai posa a la disposició d'aquestes visites, diversos ordinadors per tal que puguin gestionar les seves pròpies ofertes de feina, donar-se d'alta als portals, fer tràmits amb l'administració. A més a més, disposen de suport i assessorament per part del dinamitzador digital de l'oficina que els ajuda a resoldre els dubtes que puguin sortir en el dia a dia amb els correus electrònics, portals de feina, o bé a realitzar autocandidatures, per exemple.
D'aquí a poc farà dos anys que vam crear el Tauler d'anuncis del Club de feina als barris per tal donar un cop de mà a les persones que cerquen feina. Com sabeu, per mitjà d'aquest recurs el veïnat dels barris pot consultar d'una sola passada els continguts de diverses borses de feina a un mateix espai que classifica les ofertes pels sectors més sol·licitats.


Aquest any, a més, hem fet uns canvis a l'espai del Club de Feina per tal que disposeu de més recursos: el nou Tauler analògic és un tauler on anirem penjant informació actualitzada d'esdeveniments de l'àmbit laboral i formatiu (fires, conferències...); una selecció de les ofertes de feina més destacades, com ara processos de selecció d'una determinada empresa on ofereixi molts llocs de feina a cobrir (per exemple un nou hotel, centre comercial o magatzem...), un perfil professional molt concret i abundant als barris o les ofertes del Servei Local; i també novetats formatives com ara els cursos que des de l'Oficina oferim, cursos del Servei Local de Català, etc. A més d'això, hem canviat la disposició de les taules per donar cabuda a un nou ordinador i perquè pugueu navegar més còmodament i, a més a més, hem afegit una taula rodona per tal que pugueu consultar els fulletons i emplenar la documentació que calgui mentre espereu a ser atesos per les nostres tècniques.


Apropeu-vos pel club de feina, us informarem i orientarem!
Entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris