Neix una nova iniciativa solidaria als barris: la Milla Monmanyesa 2015!

El pròxim diumenge 19 d'abril esteu convidats a participar en 'la Milla Monmanyesa', una cursa solidària on tots els beneficis de les donacions aniran destinats a combatre la síndrome de Rett.


L'AMPA de l'escola Monmany i l'Escola Monmany, col·laborant amb el Consell Esportiu, el Santfeliuenc, l'Ajuntament de Sant Feliu i comptant amb el suport d'empreses i organitzacions han donat forma a 'la Milla', una activitat oberta a tothom que té com a finalitat la recaptació de finançament per poder investigar la síndrome de Rett i construir el nou Hospital de dia Petits Valents. La síndrome de Rett és una malaltia neurològica que afecta principalment a nenes, una mutació genètica que quan es manifesta les impedeix tenir control sobre el seu cos: perden l'autonomia fins al punt de no poder parlar, ni fer ús de les mans o caminar.


Organitzada per categories, la cursa encetarà a les 10 h abastant diferents distàncies segons la categoria i que aniran des dels 250 metres fins als 1700 pels carrers del barri de Mas Lluí. El donatiu són 7€ i si voleu participar en la recaptació però no córrer, podeu participar amb el dorsal 0. Per tal de participar, cal inscriure's al porxo de l'escola Monmany, demà dimecres 25 de març o divendres 27 de 16.45 a 17.30 h.


Des de l'Oficina de Treball als Barris estem orgullosos de què es portin a terme aquest tipus d'iniciatives solidàries al nostre municipi i amb més raó quan ens toca de tan a prop com és que l'organitzi una de les AMPES i escoles dels nostres barris. Amb raons més que suficients, ens unim fent difusió de l'activitat i us convidem a participar en la mesura de les vostres possibilitats.


Per a més informació podeu consultar el seu bloc i pàgina de facebook.

Fomentant la solidaritat als barris, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris