Cursos de Cambrer/a de Bar-Cafeteria i Cambrer/a de pisos


Estàs a l'atur i busques feina? L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) t'ofereixen la possibilitat de formar-te en una professió i fer pràctiques en empreses. Els cursos de 200 hores de Cambrer/a de bar-cafeteria i Cambrer/a de pisos contemplen una exhaustiva formació a càrrec de professionals d'aquests sectors, que es consolidarà amb la seva aplicació en un entorn real de treball.


Formació i pràctica en sectors emergents
El curs de 200 hores de Cambrer/a de bar-cafeteria forma professionals que preparen, elaboren i serveixen begudes i àpats a hotels, restaurants, bars cafeteries i/o clubs. En funció del tipus d'establiment a on es facin les pràctiques la seva feina estarà vinculada al servei de barra (atenció al client, cocteleria, etc.), o de menjador. 
El curs de 200 hores de Cambrer/a de pisos qualifica professionalment els seus participants per realitzar el correcte manteniment de les habitacions i instal·lacions dels hotels, i així aconseguir uns satisfactoris nivells d'higiene i qualitat.

Si estàs interessat/ada...
Els cursos són gratuïts i estan 100% subvencionats pel SOC i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquestes formacions inclouen el pagament de les despeses pels desplaçaments que es facin durant el període de formació i pràctiques. Les places d'aquests cursos són limitades, i només poden optar a elles aquelles persones que es trobin a l'atur.


Per poder accedir a una d'aquestes places has de presentar-te a l'oficina municipal de Fem Barri al llarg d'aquesta setmana. Allà t'explicarem com formalitzar la teva candidatura per participar en aquesta acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Oficina Fem Barri
Riera de la Salut, 30-B
Tel. 93 666 27 92
cancalders-lasalut@santfeliu.cat

Horari:
Matins: 
09 - 15 h
Tardes (dilluns-dijous): 17 - 19:30 h

Comentaris