Si tens experiència professional no reconeguda, ACREDITA'T

Els mesos de maig i juny, torna l'Acredita't!

Un procediment pel qual la teva experiència i les teves competències professionals que mai han estat reconegudes oficialment, s'avaluen per tal d'aconseguir una certificació de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses. Aquest procediment et permetrà demostrar que ets una persona capacitada per desenvolupar una determinada activitat professional en la qual ja tens experiència i així, titular-te.


El procediment consta de 3 fases: assessorament, en la qual rebràs orientació per tal de tenir més possibilitats de superar la segona fase; avaluació, on hauràs de demostrar les competències professionals que vols acreditar per tal que siguin reconegudes per la comissió que ha de determinar si són vàlides o no i finalment, l'acreditació de la competència i l'obtenció del certificat o el títol corresponent. Durant el procés, també, hauràs d'assistir aproximadament a cinc sessions presencials en el centre assignat.

El termini per emplenar la teva sol·licitud de preinscripció és del 27 de maig al 10 de juny i ho hauràs de fer telemàticament al web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. També hauràs de presentar la documentació sol·licitada fins al 12 de juny i durant el mes de juliol, podreu conèixer si heu estat admesos.

Pots ampliar la informació al web de la Generalitat de Catalunya o fent clic aquí.

Aprofita l'oportunitat i participa de l'Acredita't!

Comentaris