Treball als Barris: xifres rècord al primer terç de 2015

Ja portem un terç de 2015 amb el programa d'enguany de Treball als Barris! I és hora de fer balanç de la feina feta des de l'Oficina i avaluar els resultats en l'àmbit de la inserció laboral i la recerca de feina dels veïns i veïnes dels barris: usuaris del Club de Feina, participants dels cursos, plans d'ocupació i dispositius laborals.


El Programa Treball als Barris ha assolit en aquest primer quatrimestre de 2015 unes xifres rècord d'inserció i atenció als ciutadans de Sant Feliu i cada cop són més els santfeliuencs i santfeliuenques que confien en nosaltres a l'hora de rebre assessorament i ajuda en la seva recerca de feina. Per mitjà del Dispositiu d'Inserció Laboral -que inclou accions com tutories individualitzades, monogràfics d’orientació, tallers per a ajudar en la recerca de feina o formacions ocupacionals amb pràctiques en empreses-, s'han atès fins a 422 usuaris dels quals 1 de cada 6 usuaris va trobar feina en aquest període de temps.

A més, hem vist com el nombre d'assistents a les sessions de Club de feina, (dimarts i divendres de 9:30 h. a 11.30 h.) s'ha incrementat de manera molt significativa envers als anys anteriors, gairebé doblant el nombre d'usuaris respecte a les dades obtingudes en el mateix període de temps de l'any 2014. Podeu consultar les dades en la infografia a continuació, o bé en aquest enllaç:Totes aquestes accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu. Des de l'Oficina de Fem Barri, ens fa sentir orgullosos aquests bons resultats, tant de participació com d'inserció i, en especial, poder ajudar en aquests temps difícils a les santfeliuenques i santfeliuencs que ho necessiten. Sabem que el camí a recórrer és complicat, però ens complau saber que compteu amb nosaltres per ajuda-vos. Confiem que el quatrimestre vinent sigui encara millor que aquest!

Ajudant a la recerca de feina, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris