Èxit de participació als Jocs al Carrer!


Com ja sabeu, els animadors socioculturals de Treball als Barris fa dues setmanes que dinamitzem una nova edició dels ja tradicionals Jocs al Carrer al Centre Cívic “Les Tovalloles”.
 
Hem tingut un gran acolliment i un gran èxit per part dels ciutadans de Sant Feliu, ja que en aquest temps han passat per aquest espai prop de 350 infants amb les seves respectives famílies que van voler gaudir de les activitats previstes per estimular les capacitats dels més petits i afavorir les relacions entre ells. La major part d'aquests nens i nenes tenen al voltant de 2-3 anys i són del barri de La Salut i Can Calders. No obstant, l'espai està adreçat a tots aquells infants de 0 a 6 anys que vulguin gaudir de les tardes més divertides d'aquest estiu i a tots els santfeliuencs i santfeliuenques.


La valoració d'aquests dies i el retorn de la gent amb la que hem anat parlant és molt positiu. Qui participa assegura estar molt content amb el servei que donem i afirma que el nostre espai és de qualitat i està ben controlat. La nostra experiència està resultant molt satisfactòria i esperem que ho sigui encara més així que ja ho saps, si vols participar d'aquesta iniciativa engrescadora per a tothom, t'esperem tots els dimarts i dijous a partir de les 17h!

Vine a gaudir amb nosaltres!

Comentaris