Tornen les festes del barri de la salut!

Aquest cap de setmana es celebra la desena edició de les festes populars del barri de la Salut.

Com cada any, la festa s'estendrà del divendres 5 de juny al diumenge 7 de juny però en aquesta ocasió, també hi haurà activitats el dissabte 13 de juny. Durant aquests dies, podrem gaudir  amb tot un plegat d'activitats, espectacles i tot un seguit d'actes lúdics i festius adreçats a tots els públics i organitzats per l'Associació de Veïnes i Veïns de la Salut amb el suport de l'Ajuntament  i diverses entitats i col·lectius de la nostra ciutat.

Divendres 5 de juny es dóna el tret de sortida amb l'actuació dels Castellers de Sant Feliu a la Plaça de la Salut a les 20.30 hores.

Dissabte 6 de juny, després de l'espectacle d'ahir, iniciarem una nova jornada a les 9h amb la fira comercial que durarà tot el dia i a partir de les 11h, el Club d'Esplai Diversitat Lúdica dinamitzarà diversos tallers infantils amb els que els més petits s'ho passaran d'allò més bé. Durant la tarda, podrem gaudir d'actuacions amb l'Associació ASPRODIS i Raquel Mejías i d'altra banda, els Diables de la Salut així com de la final de la Champions en pantalla gegant. A la nit, de nou l'Associació de Veïnes i Veïns de la Salut ens proposa un sopar popular a les 21.30h acompanyat de la tradicional discomòbil per tancar la jornada.

De bon matí, el Diumenge 7 de juny, les Dones artesanes ens esperen amb un taller, podrem passejar juntament amb el Cercavila de gegants de l'ACF i cap al migdia, començar a obrir boca amb la degustació gastronòmica de l'Associació Fent Amics. A la tarda, podrem assitir a la missa rociera de l'ACA Roses i les actuacions del Centro Cultural Andaluz Virgen del Rocío i de l'entitat Joan del Batlle. Acabarem la jornada amb les actuacions de ball funky de la companyia Blackout i l'espectacle Chincheta Show.

I per si us han quedat ganes de més, el dissabte 13 de juny se celebrarà una parrillada amb motiu del Dia del Soci i actuacions de Real Pocket a la tarda. A les 21.15h tancaran la jornada i faran la cloenda de les festes els Diables de la Salut amb el seu correfoc.

Podeu consultar els horaris als cartells que de ben segur ja els haureu pogut trobar pel barri i que són idèntics al que tot seguit us mostrem:


Esteu tots convidats i convidades! Us esperem per gaudir d'aquestes festes amb la mateixa il·lusió de cada any.

Comentaris