Vols treballar com dinamitzador digital? Busquem 4 joves d'entre 16 i 29 anys!

Una de les accions previstes a Treball als Barris aquest 2015 és el desenvolupament d'un pla d'ocupació adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, amb especialitat de dinamització digital. És a dir: busquem 4 joves a l'atur per contractar-los a l'Ajuntament durant 6 mesos!

Busquem joves que hagin acabat la ESO i que tinguin preferiblement estudis o experiència en l'àmbit de la informàtica o el món audiovisual: microinformàtica, vídeo, programació, gestió de comunitats virtuals... Si compleixes aquests requisits i busques feina, t'animem a presentar-te al procés de selecció!


Aquells que estigueu interessats heu de presentar-vos aquest proper divendres dia 19 de juny a les 9 h del matí a l'Oficina del SOC de Sant Feliu de Llobregat (c/ Hospitalet s/n). Allà realitzarem una sessió informativa a on explicarem el procés de selecció, el pla de treball previst, i resoldrem els dubtes que pogueu tenir. Recordeu portar a la sessió informativa com a requisit indispensable:
  • 1 còpia del curriculum
  • El full segellat del SOC com a demandant d'ocupació (si no esteu donats d'alta i podreu tramitar directament allà mateix).
Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos prèviament a l'oficina de Fem Barri/Treball als Barris (riera de la salut 30-B) a on us atendrem encantats, trucar-nos al 936 662 792, o bé enviar-nos un correu abans de divendres a cancalders-lasalut@santfeliu.cat.

Us hi esperem!

Comentaris