Els nous dinamitzadors digitals de Treball als Barris!

Fa unes setmanes fèiem una crida als joves del municipi a participar en el procés de selecció de Dinamitzadors Digitals. Després d'un rigorós procés de selecció, per fi hem trobat quatre perfils amb talent, formació, idees i ganes, i als que hem demanat que es presentin en societat. El resultat: la suggerent (i divertida!) carta de presentació que reproduïm a continuació:

Ens presentem: som l'Àlex Muñoz, l'Albert Marsà, la Sara Bailón i l'Alejandro Taxonera, els nous dinamitzadors digitals del Pla d'Ocupació de Treball als Barris. Ara com ara ocupem l'espai de co-work de la Torre del Roser treballant d'aquesta guisa: com podeu comprovar, estem molt inspirats i concentrats. Com veieu tenim molt bon rotllo i ens avenim prou bé, cosa que estem segurs que ens permetrà tirar endavant grans projectes. En aquesta foto falta un dels dinamitzadors, que al moment de la instantània estava embolicat en el nou Curs d'Iniciació a Internet que Treball als Barris ha engegat per a persones desocupades. 


S'està especialment fresquet a la Torre cosa d'agraïr, tenint en compte que al carrer fa un CALORET insuportable com comprovem cada cop que hem sortit a gravar aquests dies. Tenim ja uns quants projectes digitals i audiovisuals en marxa, com els vídeos del Casal Espacial i l'activitat Jocs al Carrer, elements promocionals del Casal Espacial o gravacions amb els emprenedors del Yuzz 2015, entre d'altresBen aviat començarem amb d'altres temes innovadors com formacions en format streaming al Punt TIC, o el disseny de nous banners pels espais 2.0 de Sant Feliu Innova, entre molts altres. 

Esperem que el nostre pas per l'Ajuntament de Sant Feliu sigui molt enriquidor, poder aprendre i, a més, aportar tots els nostres coneixements i capacitats... que de ganes no ens en falten! Ben aviat tornareu a saber de nosaltres!!!Agafem-nos fort que els nous dinamitzadors venen amb ganes de canviar el panorama 2.0 dels barris i de tot Sant Feliu! A partir d'ara, seran les seves obres les que parlin per ells: stay tuned!

Comentaris