JobLab, pre-emprenedoria amb talent!

El passat 20 de maig va arrencar el "JobLab" a la Torre del Roser, una sèrie d'accions d'acompanyament a joves amb talent emprenedor i possibles projectes de base digital o tecnològica que impulsa Sant Feliu Innova.Es tracta d'un programa innovador que pretén fer protagonista al participant del seu propi procés de transició cap a l'emprenedoria digital i el desenvolupament de projectes a través d'una metodologia activa, pràctica i col·laborativa basada en l'experiència en primera persona i amb l'entorn més pròxim. Amb aquesta iniciativa, es pretén reforçar la consigna que tenir una bona idea pot ser un projecte, que tenir una afició pot ser innovar i que fer coses és possible si despertem l'esperit emprenedor.

El "Joblab" està pensat en 5 sessions formatives a més d'una sessió individualitzada de seguiment amb cada participant per tal de facilitar eines i recursos digitals, orientació i assessorament especialitzat en cada cas particular per tocar de peus a terra en com una idea o projecte pot fer-se realitat i digitalitzar-se de la manera més eficient. Per últim, i amb l'objectiu d'establir xarxes de contacte i dinàmiques de coworking que afavoreixin el treball conjunt, el programa incorpora co-mentoratge, on cada participant posa els seus coneixements i àrees d'expertesa a disposició dels altres.

Un cop tancada amb èxit la primera edició el passat 17 de juny, el "JobLab" torna a arrencar el proper mes de juliol amb una segona edició i amb algunes novetats. Si vols despertar el teu esperit emprenedor i reflexionar sobre idees innovadores no dubtis en posar-te en contacte amb Sant Feliu Innova.

Posa en marxa el teu projecte!

Comentaris