'JOCS AL CARRER' SE'N VA DE VACANCES!

Ahir, dimarts dia 28 de juliol, va ser l’últim dia de Jocs al Carrer abans que nosaltres, els animadors socioculturals de la Casa d’Oficis de Treball als Barris, comencem les vacances. Marxem molt contents per la gran participació dels infants i famílies de Sant Feliu (i pobles del voltant!) en aquest primer període de l’activitat.

Durant aquestes setmanes hem pogut observar que la nostra feina ha estat molt satisfactòria i que estem assolint els objectius que ens marcàvem, a més de notar un canvi d’actitud en els acompanyants, que ara estan més implicats i participatius en el joc dels infants. Per la nostra part, els animadors socioculturals estem adquirint gran experiència, eines i coneixements en el tracte amb diferents col·lectius, així com en la dinamització d’activitats infantils. Els nens i nenes estan encantats amb els diversos racons que els oferim, sobretot amb el racó de cuinetes i el de construccions, tot i que els altres també tenen molt d’èxit.


Per acabar voldríem agrair un cop més a totes les famílies dels infants la seva participació, l’acollida i la força que ens donen les felicitacions que rebem de part seva. Us donem les gràcies per ser partícips de l'espai assistint setmana rere setmana a l’espai exterior del Centre Cívic Tovalloles.

A partir del dia 3 de setembre, esperem tornar a trobar-nos cada dimarts i dijous de 17 a 19.30h amb les piles carregades i amb moltíssimes ganes de fer gaudir de nou als més petits de la ciutat.

Fins aviat!

Comentaris