ARRIBEN LES FESTES DE CAN CALDERS!


El Club d'Esplai Diversitat Lúdica i l'Associació de Veïns de Can Calders, juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat estan enllestint el que serà una de les edicions més sonades de les festes del nostre barri! Tant uns com altres han treballat de valent i juntament a molts altres col·laboradors (entitats, associacions i empreses que aquest any freguen el rècord de participació) plantegen les darrers etapes d'una celebració que a més, estrena ubicació: la Riera de la Salut!


Però no només això, s'estrenen noves activitats! Des de primera hora del matí amb la tabalada a càrrec de la colla Els Tronats per acabar-nos d'espavilar i poder aguantar un dia NON STOP fins a la nit de música amb concerts de Seikos i Plane, i rematant la nit amb la discoteca.

Però volem emplaçar-vos especialment a l'espectacular dinamització que estan preparant els nois i noies de la Casa d'Oficis de Treball als Barris. Aquí els teniu treballant de valent per acabar d'enllestir els darrers detalls del que podreu trobar demà des de primera hora. Només us avancem una pista: CIENTÍFICS BOJOS.
Després de tantes activitats no us descuideu i carregueu les piles amb un bon plat de migas i un bon berenar que us volem al 100% d'energia! Alguns però, diuen que ja ha arribat el fred... Doncs nosaltres diem que amb el fred ve la tardor i la tardor emplena Sant Feliu de pólvora, així que veniu a escalfar-vos al correfoc amb els Petardons i Petardones de Can Calders i les colles convidades.

Aquestes són unes quantes de les moltes activitats que hi ha programades per festes. Demà tots i totes tenim una cita!

Comentaris