CURS DE DEPENDENT/A POLIVALENT, INFORMA'T!


Estàs a l'atur i busques feina? Vine a la sessió informativa el proper dilluns 14 de setembre a les 10 h a l'oficina de Treball als Barris i informa't del curs de Dependent/a polivalent, acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançada pel Fons Social Europeu.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a través del programa Treball als Barris i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) t'ofereixen la possibilitat de formar-te en una professió i fer pràctiques en empreses. El curs de 200 hores de Dependent/a Polivalent contempla una exhaustiva formació a càrrec de professionals d'aquests sectors, que es consolidarà amb la seva aplicació en un entorn real de treball.


Si estàs interessat/ada...

Els cursos són gratuïts i estan 100% subvencionats pel SOC i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquestes formacions inclouen el pagament de les despeses pels desplaçaments que es facin durant el període de formació i pràctiques. Les places d'aquests cursos són limitades, i només poden optar a elles aquelles persones que es trobin a l'atur.

Per poder accedir a una d'aquestes places has de presentar-te a l'oficina municipal de Treball als Barris i t'explicarem com formalitzar la teva candidatura.

Per a més informació vine a l'oficina de Treball als Barris o visita el següent enllaç: "Nous cursos i formacions a Treball als Barris"

Vine i informa't. T'ESPEREM!

Oficina Treball als Barris
Riera de la Salut, 30-B
Tel. 93 666 27 92

cancalders-lasalut@santfeliu.cat

Horari d'atenció:
De dilluns a dijous, de 9 a 15 h i de 17 a 19:30 h.
Divendres de 9 a 15 hComentaris