ELS "NOIS/ES DE VERMELL" I JOCS AL CARRERAquí seguim! Som els Animadors Socioculturals de la Casa d’Oficis de Treball als Barris, ja ens coneixeu molt bé: els nois i noies de vermell!

Ja fa unes setmanes que hem tornat de les vacances i estem aquí per continuar amb Jocs al Carrer amb molta força!Portem uns mesos entre vosaltres, i dia a dia coneixem noves famílies que visiten Jocs al Carrer i que ens donen més força per seguir endavant.

Hem pogut comprovar que més de la meitat de les famílies que ens visiten pertanyen als barris la Salut i Can Calders, però també hi ha una gran quantitat de famílies que provenen d’altres barris com Falguera, Mas Lluí, Can Nadal, Can Bertrand, Les Grasses i, fins i tot una mica més lluny... famílies que vénen d’altres pobles!

Volem que vingueu carregats d’energia amb els vostres nens i nenes, perquè a nosaltres mai ens en faltarà!Recordem que continuem al Centre Cívic Les Tovalloles tots els dimarts i dijous de 17h a 19.30h, i aquí hi serem fins a les Festes de Tardor.

Us esperem amb moltíssimes ganes de passar-ho genial!


Comentaris