S'acaba l'estiu, tornem a l'acció!


Ja s'acaba l'estiu i el projecte Treball als Barris tornem a obrir les nostres portes al setembre; venim amb energies renovades i amb una complerta oferta formativa, a més dels serveis habituals de l'oficina com “El Club de Feina” que ja va començar el dimarts dia 1 de setembre, sent una activitat que es fa a l'oficina els dimarts i divendres de 9.30 a 11.30h com una acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Què et podem oferir? Nous serveis i formacions!

  • Un curs d'anglès especialitzat en atenció al client, que es realitzarà del 9 de setembre al 16 de desembre; un curs de 135 hores on aprendreu a interpretar i construir missatges senzills en anglès que seran d'utilitat en un establiment de restauració.
  • Cursos de formació ocupacional amb pràctiques incloses de dependent/a polivalent de 200 hores que començarà aquest mes de setembre.
  • Altres cursos de temàtica digital com el curs de preparació per la prova ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que s'iniciarà a l'octubre i et permetrà obtenir un títol oficial de la Generalitat de Catalunya que acrediti els teus coneixements informàtics i tecnològics.
  • També podràs realitzar diversos tallers com “Inscripció a portals de feina”, “Xarxes socials”, “Preparació d'entrevistes”...
  • Per últim, podràs participar al curso de carretoner, riscos laborals i manipulador d'aliments de 60 hores que s'iniciarà al novembre un cop feta la sel·lecció prèvia.
Per a més informació sobre aquests cursos i tallers o qualsevol altra consulta, podeu acostar-vos a l'oficina de Treball als Barris (riera de la salut 30-B) o trucar-nos al 936 662 792 en horari d'atenció (Dilluns a dijous, de 9 a 15 h i de 17 a 19.30 h. Divendres, de 9 a 15 h), o bé enviar-nos un correu a cancalders-lasalut@santfeliu.cat.


Informa't!

Comentaris