Els dinamitzadors digitals tornen a la Ràdio!


Dimarts sis d'octubre, els Dinamitzadors Digitals de Treball als Barris van tornar a envair Ràdio Sant Feliu!

Aquesta vegada, l'Alejandro Taxonera, el nostre expert en navegar per la xarxa i en els nous plugins i tendències. L'Alejandro va ser el convidat a la secció de noves tecnologies del programa El Mirall, on va poder presentar els navegadors més moderns, i en concret Google Chrome i alguns dels molts plugins que ens ofereixen.

Però què són els plugins? Doncs bé, segons ens explicava ahir, “Imagina l'ordinador com un puzle, doncs afegir un plugin seria com agafar una peça nova per tu, que a tu t'agrada més i et serveix per complementar les funcions del teu navegador”. Com bé explicava l'Alejandro, Google Chrome és el trending topic dels navegadors i això es deu al fet que és un dels navegadors més segurs i més estables, a més a més de ser el navegador amb més varietat de plugins de la xarxa.

Aquests plugins els trobareu al Chrome Web Store, i podreu consultar i descarregar una infinitat de plugins de tot tipus i categories: seguretat, oci, xarxes socials, utilitats, frikis...
Però entre totes aquestes opcions que ens trobarem, l'Alejandro va voler remarcar-ne uns quants:

Ad-Block plus: Plugin de seguretat que bloqueja els anuncis i les pagines de redirecció per evitar l'entrada de virus informàtics i accedir directament al contingut web.
Silverbird: Permet tenir un accés extern a twitter mitjançant una icona al navegador, amb les accions més directes. D'aquesta forma pots accedir a la xarxa social més còmodament sense la necessitat de tindre-hi una pestanya dedicada.
Verbatim Translatio: Traducció de text directament a la web de manera còmoda.
Price Scout: Comparador de preus on-line què cerca els millors preus d'un producte comparant les diferents pàgines de venda per internet.

Però no només tenim Apps útils, “De fet, de plugins útils hi ha trenta o quaranta, però de plugins frikis a Internet hi ha milers”. El nostre preferit es el plugin de Do It!, el qual està basat en un vídeo viral de l'actor de Hollywood Shia Labeouf.

Així que ja sabeu, si voleu estar al dia en el món dels plugins, JUST DO IT!

Comentaris