La creativitat de la Sara Bailón a la ràdio


Per tercer cop els dinamitzadors digitals de Treball als Barris van tornar a la ràdio. Ahir dimarts 27 d'octubre la Sara Bailón, el nostre referent sobre disseny gràfic/audiovisual i animació digital, va ser la convidada del programa de ràdio Sant Feliu “El Mirall”, a la secció de noves tecnologies. I ens va parlar del seu treball com a dinamitzadora digital per Treball als Barris creant logos, díptics i animacions pels diferents departaments de la ciutat.La Sara ens parla dels seus projectes i treballs fets aquests mesos, com poden ser:

Logos: Logo de la remodelació del Mercat Municipal en 360º, la vectorització d'alguns logos dels animadors socioculturals” de “Treball als Barris” i el banner de 400 likes de Fem Barri al Facebook són algunes de les seves obres.Díptics i Banners: Creació d’un díptic d’un projecte intern de Sant Feliu Innova, JobLab. Creació des de 0 del banner que podreu trobar al WordPress de Sant Feliu Innova.

Animacions: Breus animacions per a vídeos del Casal Espacial i de Jocs al Carrer. Canal de YouTube de l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat on podreu visualitzar els vídeos: Infografies: I ens comenta que una de les feines més complexes en les quals treballa són les infografies. Es tracta d’una visualització de dades de manera gràfica i esquemàtica perquè estigui a l’abast, sigui comprensible i estigui contextualitzada per qualsevol persona.

Per últim us convidem a que escolteu el podcast de la conversa de la Sara a la ràdio, ja que ens explica el procés de creació dels seus treballs, la creativitat que hem de tindre i com s'inspira ella per efectuar els seus projectes, també ens explica les eines que utilitza tant a nivell de software com de hardware.

Per tant gaudiu de l'entrevista i sigueu sempre creatius com la Sara Bailón!!!

Comentaris