EL PARE NOEL ARRIBA AL BARRI DE LA SALUT
El Nadal ja està aquí, i aquest dissabte 19 de desembre al barri de la Salut es viuran uns moments màgics, amb un seguit d'activitats en els quals col·labora l'oficina de "Treball als barris".

Aquestes activitats començaran a les 17h amb la visita del Pare Noel al barri, farà un recorregut per diferents carrers fins a arribar a la plaça de la Salut, on recollirà les cartes de tots els nens i nenes. Alhora també hi haurà tallers per als nens.

A les 18:15h s'encendran les llums de l'arbre de Nadal, fet amb ampolles de plàstic i altres materials reciclats que presidirà la plaça. Des de 2012 ja és costum que s'encengui l'arbre quan arriba el Pare Noel.

A les 18:30h actuarà el grup de ball Real Pocket's.

Per finalitzar a les 19:30h es farà una xocolatada popular.

Aquesta activitat es iniciativa de l'AVV de la Salut i el Real Pocket's Dance Group, amb la col·laboració de Salut Comerç, Treball als barris i l'Ajuntament amb l'objectiu de fer viure amb més intensitat l'esperit nadalenc al veïnat.

Des de l'oficina de Treball Als barris desitjar-vos a tots i a totes que ho passeu molt bé aquest dissabte, i que la visita del Pare Noel us ompli d'il·lusió.

Comentaris