Els nous animadors/es tenen molta energia!


Els participants de la Casa d'Oficis d'Animadors socioculturals 2016, fa menys d'un mes que han iniciat el seu pla formatiu i de treball, però ja són un grup ben consolidat i això es nota a l'hora de treballar! 

Tot i que només són 10 nois i noies, tots i totes són ben diferents i singulars; tenim els líders, els bromistes, alguns més extravertits i d'altres més introvertits, els que tenen ritme, els que sempre tenen un acudit preparat... I tots amb un mateix objectiu: arribar a ser animadors socioculturals!

Entre classe i classe, estan preparant diverses accions per començar a intervenir amb la comunitat més propera, i mirar de provocar algun canvi o reacció...


La primera acció és amb motiu del "Dia escolar de la pau i la no-violència". El proper 29 de gener, l'Aula Sant Feliu i l'Escola d'Adults Mestre Esteve es vestiran de pau i les seves parets cantaran frases d'autors, poetes, cantants i polítics que han arribat a canviar el món amb les seves paraules. Els alumnes de tota l'escola participaran posant la seva opinió, desig o crítica sobre la pau a un gran mural del món, on tots els missatges formaran un mosaic de la terra, representant la pau mundial.


I la setmana següent, carnestoltes! El divendres 5 de febrer a les 13 hores, tota l'escola podrà participar en el concurs de photocall, amb opcions a ser premiat! Durant la setmana, també hi hauran reptes que tothom haurem de fer... compte, perquè qui no ho faci, s'emportarà una penyora!

I tot això, mentre van fent classes del curs de monitors, d'educació en valors, dinamització digital, i molt més!


Caram, no els perdeu la pista perquè aquests animadors i animadores, han començat ben fort!Comentaris