La nova Casa d'Oficis ja està en marxa!


A principis d'any, va engegar la nova edició de la Casa d'Oficis d'Animadors/es Socioculturals de Treball als Barris per a aquest any 2016. Durant els propers dotze mesos, els deu participants sel·leccionats s'enfronten a un munt de reptes i aventures incloses al seu pla formatiu i el seu pla de treball, però que a mesura que les superin, els permetran desenvolupar les seves competències i adquirir els coneixements, processos i metodologies necessàries per a esdevenir uns vertaders professionals de l'animació!

Entre alguns dels reptes als quals s'enfronten i que ja des d'un bon inici han agafat per les banyes, es troben les classes de dinamització digital. En aquest mòdul formatiu que treballen dos cops per setmana i que tindrà la mateixa durada que la pròpia Casa d'Oficis, la Cristina Pareja, Dinamitzadora digital de Treball als Barris, els orienta i ajuda a comprendre, entre altres coses, els continguts i coneixements en competències TIC necessaris per presentar-se i superar la prova ACTIC, l'examen oficial de la Generalitat de Catalunya que els permetrà acreditar els seus coneixements, tant a nivell bàsic com mitjà, en l'ús d'Internet, de l'ordinador en general i d'alguns programes en particular com els processadors de textos, els fulls de càlcul, els editors multimèdia d'imatge, vídeo i so, les bases de dades, les presentacions, etc.

Aquí us deixem algunes imatges dels nous valents treballant per aconseguir els seus propòsits d'aquest nou any!


Amb ganes i esforç gairebé tot és possible i des de Treball els Barris, esperem mantenir els resultats i les valoracions positives amb les quals va finalitzar la passada edició de la Casa d'Oficis. De moment, els deixarem estudiar concentrats que tenim tot un curs per endavant i aviat tornarem amb noves notícies per mantenir-vos informats. Ssshhhtttt!

Comentaris