Èxit de participació a la III Cursa de la Dona!


El passat diumenge 13 de març, es va celebrar la III Cursa de la Dona a Sant Feliu de Llobregat. Més de 400 persones van participar fent 5 kilómetres corrents pels carrers de la nostra ciutat, sota el lema Els nostres drets, la nostra igualtat”.

Totes ho van fer genial perquè van començar amb un bon escalfament!


Els i les Animadores socioculturals de la Casa d'Oficis de Treball als Barris ens vam encarregar de l’escalfament previ, per tal d’omplir d’energia positiva, motivació i sobretot de preparació el cos, a ritme de música dels anys 80!

Va ser el Consell de Dones qui va acudir a la Casa d’Oficis per tal que aquest any també dinamitzéssim la part inicial de la cursa, ja que tots els anys els alumnes-treballadors compleixen amb les expectatives!

El millor és que s’aconsegueixen molts objectius alhora; animar la ciutadania santfeliuenca, preparar-se físicament, cohesionar a tots i totes les participants, i l’aprenentatge dels i les animadores. Sovint sol ser la primera vegada que s’exhibeixen davant del públic, i hi ha nervis, dubtes, pors... però sempre surt bé, i es transforma en un gran aprenentatge!


Des de la Casa d’Oficis estem molt contents/es que sempre es compti amb nosaltres; ens ajuden a créixer i a més ens encanta participar en projectes d’aquest caire, ja que com a futurs dinamitzadors/es i educadors/es, el gènere, la igualtat i els drets ens importen molt!


Moltes gràcies a tots i totes per venir! 
Nosaltres seguim #AnimantSantFeliu i #TreballantalsBarris!!!

Comentaris