Torna el "Comerç al carrer"!Els i les Animadores socioculturals de la Casa d’Oficis de Treball als Barris estem preparant un munt d’activitats per la propera activitat "Comerç al carrer", que es celebrarà aquest diumenge 6 de març sota l'eslògan "Somriu!". És la primera acció que fem fora de l’escola i estem molt emocionats!

Com bé sabreu, el "Comerç al carrer" és una fira on alguns comerços santfeliuencs posen una paradeta i posen a la venda productes que han quedat fora d’stock a un preu assequible.Nosaltres anirem a dinamitzar la fira el diumenge per tal d’ajudar i recolzar als i les comerciants, i alhora oferir un moment divertit als infants, joves i adults que vinguin a veure’ns.

La temàtica de les activitats giraran entorn la temàtica del reciclatge; volem crear una reflexió sobre l’estat del medi ambient i crear un hàbit mitjançant el joc. Farem tallers amb objectes reciclats, una gimcana molt divertida i jocs per aprendre a reciclar correctament! A més, hem creat un personatge anomenat “el capità SuperVerd”, el qual és un florista de Sant Feliu, defensor del medi ambient que ens ajudarà en la nostra tasca.


Fa poc, la ràdio de Sant Feliu ens va convidar a que expliquéssim el projecte. Va ser molt emocionant! Si vols sentir l'entrevista completa fes clic aquí!Mica en mica veiem que els nostres esforços tenen els seus resultats, i això ens anima a seguir treballant de valent!

Us esperem aquest diumenge 6 de març de 10 a 15 h a la Rambla Marquesa de Castellbell!

Comentaris

Ari Eche ha dit…
dire la meva: el meu pare fa molts anys va ser el creador, fundador de l'emissora la qual a dia d'avui és Ràdio sant feliu, amb la qual cosa demano ja que molts dels que estai currant aquí en part és gràcies a ell, per tant demano que almenys li tingueu en compte encara que sigui com a mínim un cop atès que ell va ser el creador i crear llocs de treball, vull que li donin un homenatge al sr, Echevarría ja que heu celebrat en diverses ocasions festes i altres ia ell ni les gràcies, si teniu una mica d'estima cap a aquesta persona que reitere l'esmentat anteriorment, teniu llocs de treball, almenys donar-li les gràcies fent-li un petit homenatge, encara que aquestes paraules es que les portés el vent i que tot quedarà en aigua de borrasques ... és el meu pare i es el que va fer per l'emissora i el que curra per tant espero i desitjo que li doneu aquest homenatge ... gràcies.