Arriba el Sant Jordi més solidari a l'Aula Sant Feliu!


Els Animadors/es socioculturals de la Casa d’Oficis de Treball als Barris, juntament amb la resta d’alumnes amb qui compartim el centre, estem preparant Sant Jordi a l’Aula Sant Feliu! I no serà un Sant Jordi qualsevol... Aquest cop no només es celebrarà la cultura catalana i el gust per la lectura, sinó que també serà un Sant Jordi solidari on tothom aportarà el seu granet de sorra per fer un món millor!

S’ha organitzat una recollida d’aliments i d’articles de primera necessitat. Però per què ho fem? Mirem les dades! Només entre Sant Feliu i Terrassa, unes 260.702 persones reben ajuda alimentària. A Catalunya, 320.000 persones i a Espanya, la xifra augmenta fins els 2,5 milions. Són massa persones com per ignorar-les.Per això, el dia de Sant Jordi els i les alumnes de diverses classes del centre posaran en pràctica el seus coneixements i posaran “a la venda” les seves elaboracions a canvi d’un aliment o producte de primera necessitat. 

I què es “vendrà”? Al PTT de Soldadura estan fent roses de ferro. Estan molt sol·licitades! Sempre tenen molt d’èxit.Els i les alumnes del PPT de Comerç fan unes joies originals amb material reciclat, roses de paper, punts de llibres, etc. L’any passat també van tenir molt d’èxit!


També hi haurà una exposició de maquetes dels alumnes del curs de JPO de Magatzem, i tallers i espectacle per part dels Animadors/es socioculturals de la Casa d’Oficis, on podreu gaudir i participar d’una lluita entre cavallers, escoltar l’emocionant llegenda alternativa que han creat canviant els rols del conte tradicional de Sant Jordi i tallers de manualitats per emportar-te un detall molt original...


I com no, no podien faltar els llibres; es farà un intercanvi de llibres de segona mà. Així que, si teniu llibres que ja heu llegit i no els voleu a casa, és el moment de donar-los una segona oportunitat! Porta’ls durant aquests dies o el mateix divendres! A més, els llibres que no s’intercanviïn es portaran a centres socials i biblioteques.
Sobre els aliments i productes de primera necessitat, us oferim una llista d’allò que més necessiten els bancs d’aliments, com per exemple:

Tothom està molt emocionat per contribuir amb aquesta bona causa!

T’esperem a l’Aula Sant Feliu aquests dies i fins divendres! T'animes a participar amb nosaltres?


Comentaris