Els Animadors/es Socioculturals ja són APTES!


Avui, dimecres 25 de maig a les 13 h, els Animadors/es Socioculturals de la Casa d'Oficis de Treball als Barris de Sant Feliu de Llobregat, s'han examinat de l'ACTIC, una Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació que ofereix la Generalitat de Catalunya i que els permetrà, a partir d'ara, demostrar les seves habilitats en l'ús de les tecnologies a nivell bàsic.
La prova, que ha tingut lloc al Punt TIC Palau Falguera del Projecte municipal Sant Feliu Innova. està integrada com a part del Mòdul formatiu de Dinamització digital que els Animadors/es porten treballant des de l'inici de la Casa d'Oficis al gener i que continuarà fins a la seva finalització al desembre. Amb la Cristina Pareja, docent TIC de la Casa d'Oficis i dinamitzadora digital del projecte Treball als Barris, els nois i noies han treballat de valent per preparar les 6 competències amb les que avui s'han posat a prova: les tres primeres relatives al funcionament i ús bàsic d'Internet i totes les eines i possibilitats que ens ofereix aquest món 2.0 i les tres darreres, centrades en l'edició multimèdia, el processador de textos i els fulls de càlcul.

L'objectiu d'obtenir resultats positius en aquest examen, és oferir als joves la possibilitat que puguin ampliar les seves capacitats, la seva qualificació professional i el seu curriculum amb una titulació que se'ns dubte, els obrirà moltes portes en la seva inserció laboral, ja que com bé sabem, les tecnologies són el futur!
I com que tot esforç té la seva recompensa, en el cas dels nostres Animadors/es no pot ser menys i els resultats han estat tot un èxit! Els 10 nois i noies, ja són APTES!


Què dieu Animadors/es... Amb força a pel nivell mitjà?

Seguim #Treballantalsbarris!

Comentaris