Els Animadors/es socioculturals a les Festes de Primavera 2016!


Aquest cap de setmana ens espera una gran festa! Amb les Festes de Primavera i la 37ª Fira de la nostra ciutat, podreu veure als i les Animadores Socioculturals de la Casa d'Oficis de Treball als Barris dinamitzant diversos espais gairebé a totes hores!

Dissabte, 7 de maig durant el matí, ens trobareu al Parc Nadal, o millor dit, al "Parc Màgic". Sí, sí! Sabíeu què és màgic? Allà viuen un munt de personatges fantàstics com follets, nans i fades, on els bolets són cases i les papallones tan grans com persones! Però, ja fa dies que els follets s’han d’amagar, perquè han desaparegut les pedres màgiques que ho feien tot invisible!

Dissabte ens obriran les portes del parc i es deixaran veure, però només per tal que els ajudem a recopilar totes les pedres necessàries per transformar-les en les pedres màgiques que tornaran el poder de la invisiblitat als personatges fantàstics. Com? Només caldrà participar a les activitats que ens tenen preparades! Un passeig amb caiacs, carreres de karts, bicicletes que màgicament faran granitzats, titelles, i molt més!

Mireu quina feinada per tenir-ho tot enllestit!

 


Vine a endinsar-te per un dia a un món màgic. T’ho perdràs?

I això no és tot! Durant els 3 dies que duraran les festes, divendres 6, dissabte 7 per la tarda i tot el diumenge 8 de maig, els i les Animadores estaran com a reporters per la Plaça de la Vila animant l'stand de De Botigues del Consorci de Comerç de Sant Feliu!

Voleu una bossa com aquesta?Només cal que participeu a la gimcana dels comerciants realitzant unes proves molt senzilles i alhora, d'allò més divertides!

Ens espera un cap de setmana del més animat, i només hi faltes tu! 

T’esperem!

Comentaris