Es lliuren els certificats i diplomes del 1r semestre de 2016!


El passat dimarts 12 de juliol, es va dur a terme l'acte de cloenda dels cursos professionalitzadors i de les accions de formació i orientació del primer semestre del 2016 del Dispositiu d'inserció del Projecte Treball als Barris, on es van lliurar els certificats i diplomes de tots els participants. L'esdeveniment va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Les tovalloles, amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Maria Cinta Daudé.


De la mà del Dispositiu d'inserció, entre els mesos de gener i juny s'han realitzat diverses formacions orientades a fomentar la inserció ocupacional de la ciutadania de Sant Feliu i en particular, dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut. En total, 590 hores de formació dividides en 4 especialitats: Cambrer/a de pisos, Cambrer/a de bar i cafeteria, Ofimàtica bàsica i Operador de carretons elevadors. La participació ha estat d'un total de 60 participants que han obtingut 111 titulacions entre certificació dels cursos, certificats de manipuladors d'aliments, carnets de carretoner i TPC (Targetes Professionals de la Construcció).

També, durant l'acte van intervenir docents i representants de les empreses de formació, i es va fer especial menció als resultats del Dispositiu d'aquest primer semestre del 2016. Fins a 560 persones han participat en les diferents accions, cursos i orientacions contemplats en el Dispositiu, xifra que supera àmpliament els 402 usuaris del primer semestre de l'any passat, i es queda molt a prop del total de participants (595) de tot 2015. Com podeu veure el dispositiu d'inserció de #TreballalsBarris, tanca un primer semestre amb xifres de rècord! Us deixem aquí una presentació on podreu veure en format molt visual les xifres exactes i els indicadors amb els quals tanquem aquest primer semestre!

https://prezi.com/l_lwhmblnbs-/juliol-2016-cloenda-dispositiu-dinsercio-treball-als-barris/

A més, dos dels participants en aquestes accions ens van explicar la seva experiència de primera mà en unes entrevistes que es van projectar en vídeo al mateix acte de cloenda.
A més, molts d'ells han trobat feina gràcies a les certificacions que han obtingut. Des de Treball als Barris us felicitem a tots per la feina feta i us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que comença.


Si us trobeu en situació d'atur i esteu interessats en rebre informació sobre les possibilitats de formació que oferim, et pots adreçar al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs  (c/ Hospitalet, 25) en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i tardes de dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.


D'altra banda, si necessites assessorament, acompanyament i orientació per la teva recerca d'ocupació, recorda que tens al teu abast el servei del Club de feina tots els matins de dilluns a dijous de 9 a 10:30 h i la tarda de dimecres de 17 a 19h.

Del 25 de juliol al 2 de setembre, no hi haurà atenció als usuaris durant la tarda i del 8 al 19 d'agost el Centre romandrà tancat.


Per la nostra part, i gràcies a vosaltres, seguim #TreballantalsBarris!


Comentaris