TREBALL ALS BARRIS MARXA DE VACANCES!


Des del Projecte Treball als Barris de Sant Feliu, volem informar-vos que a partir del proper dilluns 8 d'agost i fins al 19 d'agost el servei que s'ofereix des de Can Maginàs, quedarà interromput per fer les ben merescudes vacances d'estiu de l'equip de Treball als Barris.De seguida tornem a estar aquí, el 22 d’agost obrim les portes amb les piles carregades i amb un munt d'activitats previstes. 


D’altra banda, tingueu també en compte que del 25 de juliol al 2 de setembre, a les tardes, no hi haurà atenció als usuaris. El Club de Feina tornarà el proper 22 d’agost, de dilluns a dijous de 9 a 10:30 h, i les tardes dels dimecres de 17 a 19 h, on t'ajudarem en el teu procés d'inserció laboral amb tutories individualitzades per a la recerca de feina, assessorant-te a l'hora de fer el teu currículum vitae digital i aproximant-te eines i recursos necessaris per a cercar feina per Internet, tant amb el suport dels tècnics, com dels dinamitzadors digitals.

A més, tornarem amb diverses formacions com el curs de preparació per la prova ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que s'iniciarà a finals de setembre i et permetrà obtenir un títol oficial de la Generalitat de Catalunya que acrediti els teus coneixements informàtics i tecnològics.
Com a novetat d’aquest any, per al segon semestre, ja de cara a l’octubre, iniciarem  el Curs d’Auxiliar d’Instal·lacions; 200 hores amb 80h  de pràctiques formatives incloses, on aprendràs a realitzar funcions d’Auxiliar de Serveis (consergeria, ordenança i controlador d’accessos), atenció al client i tractament de queixes, a més de manteniment i reparacions bàsiques de les instal·lacions.

Finalment, podràs també participar en el Curs d’operador de carretons elevadors de 60 hores que inclou també una part formativa en manipulació d’aliments i una altra relativa a l’obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC). Aquesta formació professionalitzadora s'iniciarà al novembre un cop feta la selecció prèvia.

Tenim previst també, un Curs d'anglès especialitzat en atenció al client, que començarà  a l’octubre; un curs de 135 hores on aprendreu a interpretar i construir missatges senzills en anglès que us seran d'utilitat en un establiment d'atenció al client i de restauració.

Podràs també realitzar diversos tallers a partir del setembre i monogràfics de recerca de feina per Internet com els ja habituals tallers d’inscripció a portals de feina, els monogràfics de Facebook i Twitter per la recerca de feina, els tallers de preparació d'entrevista i de currículum, etc.

No et perdis res! A partir del setembre informa’t i forma’t per trobar feina!

Us desitgem a tots i totes molt bon estiu i gaudiu molt de les vacances, ens veiem a la tornada i seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris