Arriben les Festes de Can Calders!

Aquest dissabte 1 d’octubre, el barri de Can Calders #SantFeliu s’omple de festa en una jornada sencera plena d’activitats organitzades per l’Associació de veïns i veïnes del barri i el Club d’Esplai Diversitat Lúdica, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu, on totes les entitats mostraran tot el que fan per la ciutat i tothom podrà participar d’un munt d’activitats!

Multiesport, dansa, manualitats, maquillatge facial, cuina, experiments, jocs de taula, jocs al carrer pels més menuts... Un matí per passar-ho bé segur!


El Centre Cívic Les Tovalloles, com a equipament referent del barri i punt de trobada, obrirà les seves portes per a què tothom conegui la gran quantitat de projectes que es duen a terme. Fins i tot, hi haurà un torneig de dominó!

I això no és tot... només els més aventurers veuran uns follets molt divertits! Apareixeran darrere d’uns bolets gegants, dalt d’algun arbre parlant amb fades o participant d’alguna de les activitats!


Però què fan aquests follets a la nostra ciutat? Han vingut a demanar ajuda als més petits per poder recuperar la màgia que han perdut. Com? Doncs amb la participació dels infants i joves a les activitats; quan acabin cada taller, se’ls hi entregarà una pedra. Quan aconsegueixin reunir cinc, hauran d’anar a la carpa central i posar les pedres a la màquina màgica per transformar-les en diamants!


A la carpa central, també podreu trobar una exposició de fotos de tota la feina que realitzen els Animadors/es Socioculturals de la Casa d’Oficis de #TreballalsBarris. Cada curs és una nova aventura i són mil projectes que volem explicar al món!

Consulta el programa complet de les festes fent clic aquí.

No t’ho perdis, t’esperem!

#AnimantSantFeliu #TreballantalsBarris


Comentaris