Comerç al carrer i modernisme santfeliuenc!

Aquest  diumenge 2 d’octubre, el Comerç de #SantFeliu surt al carrer de la mà de @DeBotigues, i els Animadors/es Socioculturals de #TreballalsBarris tenen un bitllet per fer un viatge en el temps cap al segle XIX, al Modernisme català. El millor és que els trobarem a la Plaça de la Vila amb els comerciants per animar el matí des de les 10 fins les 15 hores!


Tindrem el plaer de poder conèixer a personatges com Antoni Gaudí, Maria Montessori, Ramón Casas... i altres il·lustres de l’ època modernista. Tots ells ens engrescaran a participar d’ un súper concurs per poder aconseguir una bossa del Consorci de comerç de la nostra ciutat! I només contestant dues preguntes; una sobre el modernisme i l’altra sobre el comerç de Sant Feliu.


A més, els i les ciutadanes que participin podran fer-se una foto amb un marc antic i uns quants elements decoratius per transformar-los en personatges de l’època. Serà molt divertit!
I no només això, sinó que també farem dos tallers artístics pels amants de la bellesa; un mural de mosaic amb el motiu de la rosa modernista i un taller de ventalls preciosos.


I ara us preguntareu... perquè el modernisme?

Els i les Animadores ja estan  a la recta final del curs, han viscut molts projectes i molts mòduls formatius  i això ha fet que adquireixin molta experiència metòdica, pedagògica i engrescadora. Hem ajuntat la cultura amb el comerç donat que el modernisme juga un paper molt important a Sant Feliu i volem que tothom ho sàpiga!

Us esperem a tots i totes!  

Compte, que potser algú us farà un retrat, o us recitarà una poesia...

#AnimantSantFeliu #TreballantalsBarris


Comentaris