Els Animadors/es Socioculturals amb els infants de Sant Feliu a La Festa de la Mobilitat!

Els i les Animadores Socioculturals de #TreballalsBarris, juntament amb el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de #SantFeliu, van dinamitzar el passat dimecres la Festa de la Mobilitat al cor de la ciutat de la nostra ciutat de les roses!

Dins del marc del dia sense cotxes, els nens i nenes van poder gaudir lliurement de dos carrers sense circulació, participant d’unes activitats d’allò més divertides! Us les expliquem:

  • L'Oca de la Mobilitat: el tradicional joc  de l'oca transformat amb un munt de conceptes de sostenibilitat, energies renovables, reflexions i coneixements. En comptes d’anar d’oca en oca "i tiro perquè em toca", anavem de bicicleta a bicicleta "i tiro perquè cuido el planeta!".
  • El Joc de pistes, on els infants havien de trobar-les totes mitjançant enigmes del nostre entorn. Cada pista tenia una fotografia que convidava a la reflexió sobre la contaminació i idees innovadores sostenibles. S'ho van passar genial!
  • També hi havia una carrera amb vehicles elèctrics; els i les participants van poder conduir cotxes, motos, patinets i fins i tot un autobús! Això sí, tots elèctrics!
  • I com no, per explicar la importància de tenir una vida saludable, els infants van participar d'una Pista Americana molt engrescadora per explicar els avantatges de l'activitat física.

I per acabar, una xocolatada amb melindros! Va ser una tarda molt completa! Valors, aprenentatge, jocs, riures i berenar!

Ens va encantar participar en aquest projecte amb Medi Ambient i totes les voluntàries. Animar i transmetre valors als infants és una de les tasques que més ens representa i ens agrada com Animadors/es Socioculturals. Esperem nous projectes amb moltes ganes!

 #AnimantSantFeliu #TreballantalsBarris

Comentaris