SESSIONS INFORMATIVES PER ALS NOUS CURSOS!


Els integrants de l’equip de #TreballalsBarris #SantFeliu ja som aquí amb les piles ben carregades acabant d’enllestir els preparatius per donar el tret de sortida a les activitats previstes per als propers mesos.

Com sempre, us atendrem a l’espai del Club de Feina, de dilluns a dijous de 9 a 10.30 h, i les tardes dels dimecres de 17 a 19 h, al centre Can Maginàson trobaràs el suport dels Tècnics d’orientació i els Dinamitzadors Digitals en el teu procés de recerca de feina i t’oferirem recursos com tutories individualitzades per a la recerca de feina, assessorament a l'hora de fer el teu currículum vitae digital, com preparar-te per fer front a una entrevista de feina o aproximant-te les eines necessàries per cercar feina per Internet

A més, ja tenim a punt el Curs de Preparació a l’ ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que et permetrà obtenir un títol oficial de la Generalitat de Catalunya que acrediti els teus coneixements informàtics i tecnològics de nivell bàsic amb una durada de 130 hores de formació. Per a més informació, t’esperem a la sessió informativa que farem el proper dimarts 13 de setembre a les 11.30 h al Centre Cívic Les Tovalloles. En aquest curs, aprendràs qüestions relaciones amb Internet, la navegació, correu electrònic, el sistema operatiu, tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment i els principals programes d’ofimàtica i les seves funcions, el processador de textos i els fulls de càlcul.

També tenim preparat, com a novetat d’aquest any, el Curs d’Auxiliar d’instal·lacions; 200 hores amb 80 hores de pràctiques incloses, on aprendràs a realitzar tasques d’auxiliar de serveis, atenció al client i tractament de queixes, a més de manteniment i reparacions bàsiques de les instal·lacions. Et convertiràs en una veritable figura de consergeria! Vine a la sessió informativa del proper dilluns 19 de setembre a les 11.30 h al Centre Cívic Les Tovalloles.


Si el que vols estudiar són idiomes, demana informació del Curs d'anglès especialitzat en atenció al client, que començarà  a l’octubre. Un curs de 135 hores on aprendreu a interpretar i construir missatges senzills en anglès que us seran d'utilitat en un establiment d'atenció al client i de restauració.

Vine i informa’t, si s’adapta més a les teves necessitats, del Curs d’operador de carretons elevadors de 60 hores que inclou també formació i títol en manipulació d’aliments i l’obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC). Aquesta formació professionalitzadora s'iniciarà al novembre.

Recorda, per a qualsevol informació o aclariment, no dubtis en passar per Can Maginàs, de dilluns a divendres de 8:30 a 13 h i les tardes dels dilluns i dimecres de 17 a 19 h.

Seguim #TreballantalsBarris!


Comentaris