ARRIBA LA INFECCIÓ Z: El CASAMENT!


Els i les Animadores Socioculturals de #TreballalsBarris #SantFeliu, estan treballant de valent per preparar la nit més terrorífica de l'any a la nostra ciutat. El proper dilluns 31 d'octubre a la nit, el Palau Falguera obrirà les seves portes d'una manera diferent, i és que en entrar viatjarem dos segles enrere per poder celebrar la boda entre l'Enric Vilallonga, propietari del Palau Falguera i la Maria Fernández fornera de Cal Rabassa. Una boda on la classe alta es barreja amb la classe baixa gràcies al poder de l'amor.


Però no tothom hi estarà d'acord amb aquest enllaç. L'Enriqueta Martí, més coneguda com la "Vampiressa de Barcelona", sempre ha estat enamorada de l'Enric, i per aturar la boda llença un malefici que afectarà a tots els que estiguin al recinte del Palau Falguera. Les ànimes es despertaran i els morts s'aixecaran de les tombes amb molta gana! Haurem de fugir per no ser infectats! Només hi haurà una manera de trencar el malefici, i és trobant les 8 claus que obriran la porta per retornar a l'Enriqueta i els seus esperits al seu temps. Com les podrem trobar? Participant i superant les proves que ens trobarem al parc. Proves terrorífiques que posaran a prova el nostre honor i la nostra valentia. On haurem d'entrar a sales de mutilacions, invocar esperits, parar rituals satànics... Sereu capaços de superar-ho? Alguns sí, d'altres no. Molts seran infectats pels zombies afamats que aniran perseguint a tots els convidats de la boda. Ep!, si ets infectat, et transformaràs en zombie!

Els i les animadores socioculturals ja fa setmanes que estan preparant aquest gran esdeveniment. Tot amb cura i detall per fer-ho el més realista possible i fer que passem una nit mortalment divertida!

Us esperem a tots i totes, el 31 d'octubre a les 22 h!


Us atreviu a venir?

#AnimantSantFeliu #TreballantalsBarris

Comentaris