Quin cap de setmana més animat vam tenir el passat 1 i 2 d’octubre!

El passat dissabte 1 d'octubre, segur que els vas veure disfressats de follets a les festes del barri de Can Calders, saltant amunt i avall, participant de mil activitats, ballant i buscant la màgia entre els infants!


Els follets necessitaven l'ajuda dels més petits, ja que havia desaparegut la màgia que els feien invisibles. Com que sabien que a les festes de Can Calders hi vindria molta gent, van aprofitar per muntar una paradeta i demanar ajuda! Què havien de fer els infants? Molt fàcil i divertit; participar a almenys 5 activitats per aconseguir 5 pedres. Després, les havien de portar per posar-les dintre de la màquina màgica i... es transformaven en diamants! Un diamant que tornava la màgia als follets!


A més, uns bonics ratolins ens van acompanyar per animar als més menuts. Quins riures!


Al dia següent, el passat diumenge 2 d'octubre, els follets van desaparèixer però... un grup d'il·lustres personatges van aparèixer del segle XIX a la Plaça de la Vila de #SantFeliu. Escriptores, pintors, arquitectes, pedagogues... Tots anaven molt ben vestits! Des d'aquí volen donar les gràcies al Casal de la Gent gran per haver-los deixat la roba i els complements!


Els vam poder veure passejant entre les paradetes del Comerç al Carrer amb @DeBotigues. Mirant botigues, parlant amb els i les vilatanes i fent-los participar d'un divertit joc de preguntes sobre el modernisme:

“Com podem seguir la ruta modernista a Sant Feliu?
Amb el Google Maps? Amb el Pokemon Go? O amb els QR?
Amb els QR!”

“Quants punts modernistes hi ha a la nostra ciutat?
27!”.


Molta gent va participar i, a part d'aprendre una mica més sobre el modernisme i la seva repercussió a la nostra ciutat, van passar-s'ho genial amb els personatges que dinamitzaven els jocs! Els personatges, també estan molt agraïts de poder participar a esdeveniments d'aquest tipus, perquè a part de recolzar a tots els comerços, el Consorci els dóna l'oportunitat de poder posar en pràctica tot el que estan aprenent. Gràcies!


Els docents i tutores dels follets i personatges del modernisme, els Animadors i Animadores Socioculturals de #TreballalsBarris, estan molt i molt contentes amb els progressos que fan, amb la qualitat que desprenen els projectes i amb el grau d'animació i interpretació que estan adquirint!


El més increïble de tot, és que no tenen crisis de personalitat! Han estat reporters, herois sostenibles, marcians, follets, modernistes... i en breus.... ZOMBIES! Ja s’estan preparant per la “Infecció Z”!

Enhorabona Animadors/es, seguiu així perquè la bona feina sempre té la seva recompensa!

#AnimantSantFeliu #TreballantalsBarris

Comentaris