10 anys teixint futur! - Què va passar al 2007?


Aquest 2017, #TreballalsBarris #SantFeliu complim 10 anys i volem celebrar-ho cada mes amb vosaltres (que ho heu fet possible) amb un seguit de records que no deixaran ningú indiferent.
Fa 10 anys, iniciàvem aquest camí ple de reptes i dificultats, però també d'il·lusions i objectius, i ara que ha passat el temps, el balanç és molt positiu!
Recordem plegats alguna cosa?
L'any 2007 donàvem el tret de sortida al nostre bloc informatiu, un canal de difusió que durant tot aquest temps i des de pràcticament els inicis amb el Pla de barris i la coneguda oficina de Fem Barri, ens va permetre acostar als veïns i veïnes de Can Calders i la Salut les informacions més rellevants que es prenien entre tots i totes per a dur a terme accions integrals d'intervenció que permetessin un desenvolupament a tots els nivells: econòmic, d'ocupació i inserció, formatiu, dinamització del comerç, teixit associatiu, consolidació de xarxes, millora de les infraestructures i l'entorn urbà, etc.

Una de les primeres entrades que vam tenir el plaer de compartir al bloc, va ser l'inici del procés de demolició de l'antiga fàbrica de les Tovalloles per donar lloc a l'actual Centre Cívic Les Tovalloles, espai públic de referència, dinamització i recuperació de la identitat dels barris. Encara la pots trobar publicada!
Recuperem del nostre arxiu "històric" el primer vídeo que es va publicar fent referència a l'objectiu amb el qual va néixer el Projecte: entre tots i totes, fer barri! Pots consultar-ho fent clic en el següent enllaç:

Comentaris