ENGEGUEM LA CASA D'OFICIS 2017!

Estàs a l'atur i tens entre 18 i 25 anys? Forma part de la Casa d'Oficis d'Educació Ambiental!


La Casa d'oficis és un programa de formació i treball que qualifica a joves, d'entre 18 i 25 anys. Es basa principalment en l'aprenentatge de continguts relacionats amb l'educació mediambiental i la natura, sobretot aquells més pròxims o que s'estan desenvolupant a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, però integra també altres mòduls formatius genèrics o més transversals per fomentar la inserció laboral dels joves de la nostra ciutat.

La Casa d'Oficis té una durada d'un any: els 6 primer mesos són de formació, i els altres 6 amb contracte laboral per part de l'Ajuntament de Sant Feliu.

El dia 12 de gener, a les 12.30 h a la Sala d'actes de l'Aula Sant Feliu es realitzarà una sessió informativa per participar en el procés de selecció de les persones interessades.

I per mostra, un botó: us deixem algunes imatges de com han esdevingut les dues darreres edicions de la Casa d'Oficis de #TreballalsBarris de l'especialitat Animació Sociocultural.


Com algun dels participants, que després ha tingut ocasió de desenvolupar encara més el seu perfil professional en diferents departaments municipals o altres projectes de ciutat ens ha dit: "és una oportunitat única on podreu aprendre molt i us obrirà moltes portes en el món laboral. No us ho penseu i animeu-vos: en èpoques de crisi oportunitats com aquesta no es poden deixar escapar pels joves!".

Recordeu la cita:


Sessió informativa i procés de selecció Casa d'Oficis 2017
Dia: 12 de gener del 2017
Hora: 12:30 h
Lloc: Aula Sant Feliu. Ctra. Sànson, 74.


Seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris